به گزارش خبرنگار مهر، رسول اکبری صبح جمعه درآیین بهره برداری از این طرح ها در چهار سال اخیر، ۵ تصفیه خانه فاضلاب در شهرستان های ارومیه، قره ضیاالدین، نقده، سردشت و خوی احداث شده است افزود: در دولت یازدهم ظرفیت تصفیه خانه ها ۷۳ میلیون متر مکعب بوده که این میزان به ۱۱۰ میلیون متر مکعب رسیده است.
وی با بیان اینکه در قالب برنامه های اقتصاد مقاومتی احداث سه تصفیهخانه جزو تعهدات شرکت آبوفاضلاب این استان در سال ۹۵ بود اظهارداشت: تصفیهخانه نقده با ظرفیت سه هزار متر مکعب در شبانهروز با اعتبار حدود ۴۵ میلیارد تومان، تصفیهخانه فاضلاب سردشت با ظرفیت ۱۵ هزار متر مکعب در شبانهروز با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان و نیز مدول دوم تصفیهخانه خوی بههمراه ۷۵ کیلومتر شبکه با اعتبار ۴۰ میلیارد تومان سه پروژه تعهد شده آبوفاضلاب آذربایجانغربی است.
وی با بیان اینکه در بحث کیفیت آب در بهترین شاخص ها قرار داریم افزود: مشتری مداری، سرمایه گذاری، استفاده از سرمایه منابع داخلی، تولید انرژی پاک، هوشمندسازی تاسیسات و بهره برداری از پروژه های اقتصاد مقاومتی در دولت یازدهم از مهمترین اقدامات این صنعت بوده است.
اکبری اظهارداشت: در حال حاضر حدود ۳۳ طرح درقالب ۷۵ پروژه با اعتبار بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات عمرانی، تملک دارایی، اعتبارات احیای دریاچه ارومیه، سرمایهگذاری بخش خصوصی و نیز اعتبارات داخلی این شرکت در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت آبوفاضلاب آذربایجانغربی افزود: ۱۳ درصد از تعهدات وزارت نیرو در بحث آب و فاضلاب یعنی حدود ۵۳ هزار متر مکعب در شبانهروز به ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی متعلق به آذربایجانغربی است.
اکبری عنوان کرد: در طول یک و نیم سال آینده تصفیهخانههای آب در سردشت، سلماس، مهاباد و نیز پلدشت با اعتبار حدود ۲۰۰ میلیارد تومان و با ظرفیت ۶۰ میلیون متر مکعب در سال به بهرهبرداری میرسد.
مدیرعامل شرکت آبوفاضلاب شرکت آذربایجانغربی با پیشرو خواندن استان در بخش آبوفاضلاب در کشور تصریح کرد: صد در صد جمعیت شهری تحت پوشش شبکه آب بوده و در بخش فاضلاب هم در شرایطی که میانگین کشوری ۴۰ درصد است اما این رقم در شهرهای استان به ۶۳ درصد میرسد.
وی با اعلام اینکه ۲۵ میلیون متر مکعب به ظرفیت تصفیه خانه در سال ۹۶ اضافه می شود افزود: در دولت تدبیر و امید ۵۰۰ کیلومتر خطوط توسعه انتقال آب و ۱۴۰ هزار کیلومتر نیزانشعاب آب واگذار شده است.
وی با اشاره به به هزینه کرد ۴۰۰ میلیارد ریال برای احداث مدول دوم سامانه فاضلاب شهر خوی عنوان کرد: این سامانه با ظرفیت تصفیه ۱۵ هزار متر مکعب در شبانه روز، ۷۵ هزار نفر را تحت پوشش خدمات خود قرار داده و فرآیند تصفیه آن از نوع SBR است.
اکبری با اشاره به اینکه طرح مزبور در سال ۸۷ به اجرا گزارده شده و سال افق آن ۱۴۱۵ است، گفت : برای احداث این سامانه ۷۴ کیلومتر شبکه جمع آوری و خط انتقال ایجاد گردیده و ۱۸ هزار و ۷۵۰ فقره انشعاب آب واگذار شده است.
مدیر کل آب و فاضلاب آذربایجان غربی درباره استفاده از منابع زیرزمینی پایدار در استان اظهار داشت: استفاده از منابع آب پایدار در استان یکی از مهم ترین برنامه های این شرکت است.
اکبری گفت: در حال حاضر منابع آب زیرزمینی پایدار نمی باشند، در حالی که ۴۳ درصد منابع آب سطحی در استان داریم و ۴۷ درصد منابع غیرسطحی است.
نظر شما